Café Varberg

Café i Varberg

Varberg är en vacker stad som har mycket att erbjuda sina besökare. Om du letar efter ett bra ställe att ta en fikapaus på, finns det många caféer i Varberg som kan tillgodose dina behov. Oavsett om du är ute efter något specifikt eller bara intresserad av att upptäcka nya ställen, hittar du garanterat något som passar dig.

Att gå på café har blivit ett populärt sätt att träffa vänner, ta en paus från vardagen eller för att bara njuta av en god kopp espresso. Caféer är fulla av liv och glädje, och det finns inget bättre sätt att uppleva livet än att hoppa in i ett café och beställa en espresso.

Förutom kaffe finns det många andra alternativ på menyn på Varbergs caféer – allt från latte och cappuccino till macchiatto och frappe – som alla ger dig chansen att njuta av unika smaker och aromer från olika typer av kaffe. Om du vill njuta av din kaffe tillsammans med mat finns det ofta flera goda alternativ på menyn såsom muffins, scones, baguetter, croissanter och andra godsaker som passar perfekt till din kaffe.

Mitt på gågatan i centrala Varberg hittar du Kassett kaffe kök & bar som är den en självklara mötesplatsen för alla som gillar nybryggt kaffe eller vill njuta av ett glas vin och en matbit.
Kassett kaffe kök & bar grundades 2007 av sångerskan Cecilia Vennersten och ligger i en unik lokal, byggd i slutet av 1700-talet.

Om du vill ha en helt unik upplevelse rekommenderas Kafé Längan starkt! Det ligger inne i borgen på Varbergs Fästning och serverar lättare rätter och fika i en unik miljö med utsikt över Kattegatt och du kan känna historiens vingslag. På borggården finns även uteservering.

Det finns många fantastiska caféer i Varberg för alla smaker och preferenser, så ta dig tid att utforska allihop! Njut av god mat, dryck och underbara miljöer – från det moderna caféet till kaféet i den gamla fästningen – oavsett vad du gillar  var någonstans du helst fikar, har Varberg massor att erbjuda!

Asiatiskt

AsiatisktThailändskt

lunchguidenvarberg.se

Sök restauranger, menyer och omdömen.
© 2017-2024 Martin Ivarson
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare
matbloggar.nu