Annons:

Zupperia

Asiatiskt

5/5

Njut av dagens lunch hos Zupperia . Adressen är Västra vallgatan 2, Varberg.

Här hittar du information om och vad tidigare besökare tycker om Zupperia.

Visa alla lunchställen >>

Zupperia

Västra vallgatan 2, Varberg

0340-130 30

Zupperia - dagens lunch

Område:
Erbjuder: Buffé
Typ av mat: Asiatiskt

Zupperia - dagens lunch

Lunchbuffé
Mån – fre 11.00 – 15.00
Thai & kinesiska rätter, sushibuffé och husmanskost.
Sallad, frukt, dryck & kaffe ingår.

Dagens lunch - Zupperia

På Zupperia i Gallerian i Varberg kan du njuta av en härlig lunchupplevelse. Vår bufférestaurang är perfekt för dig som vill ha ett brett utbud av maträtter att välja mellan.

När du kommer till Zupperia möts du av en inbjudande och trevlig atmosfär. Buffén erbjuder en mängd olika rätter från olika kök och kulturer, vilket ger dig möjlighet att utforska olika smaker och uppleva en variationsrik måltid.

Den stora lunchbuffén inkluderar en rad olika alternativ för att tillfredsställa olika smakpreferenser. Du kan välja mellan thailändska rätter med sina spännande kryddningar och smaker, sushi som är färskt tillagat och perfekt rullat, svensk husmanskost med klassiska favoriter och mycket mer. Oavsett om du föredrar något exotiskt, hälsosamt eller traditionellt, finns det något för alla på vår buffé.

På Zupperia strävar man alltid efter att erbjuda mat av hög kvalitet och färska ingredienser. Våra kockar förbereder varje rätt med omsorg och precision för att säkerställa en smakupplevelse utöver det vanliga.

Zupperia Bufférestaurang i Gallerian ger dig möjlighet att sitta ner, koppla av och njuta av din lunch i en trevlig miljö. Du kan äta i ditt eget tempo och välja precis vad du är sugen på från de varierade buffén.

ANNONSER ▼
lunchguidenvarberg.se

Sök restauranger, menyer och omdömen.
© 2017-2023 Martin Ivarson
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare
matbloggar.nu