Café Mignon

Café Mignon Uddevalla serverar dagens lunch.  

Du kan få mer information om Café Mignon och läsa om tidigare besökares upplevelser här på Lunchguiden Varberg.

Café Mignon

Drottninggatan 23, 432 41 Varberg

0340-109 59

CaféHusmanskostSalladSmörgåsar

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Dagens lunch - Café Mignon

Café Mignon i Varberg, beläget intill Varbergs torg och med anor sedan 1935. Här har den traditionella och charmiga atmosfären bevarats, vilket ger en genuin känsla av svunnen tid.

På vardagar serveras lunch mellan 11-14 med 8 olika rätter på menyn. Det finns något för alla – från husets fisksoppa med torsk och räkor till caesarsallad och hembakta pajer. Du kan även beställa smörgåsar, hembakat bröd samt kaffe, te och andra drycker.

Upplev historiens vingslag när du kliver in i detta café, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en unik och välkomnande miljö. Väggarna bär på berättelser från förr, och varje hörn utstrålar en tidlös elegans.

Oavsett om du söker en lugn stund med en kopp nybryggt kaffe eller en smakfull lunch tillsammans med vänner och familj, så är du hjärtligt välkommen att sitta ner hos Café Mignon. Menyn erbjuder en massa olika rätter som tillfredsställer alla smaker och önskemål.

Så ta plats vid ett bord på Café Mignon Varberg, andas in atmosfären och låt dig förtrollas av smakerna och gästfriheten.

 

ANNONSER ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​
matbloggar.nu